Da sam ranije rekao za ovaj lijek koji liječi rak, mnogi moji prijatelji danas bi bili živi…

Nemam zvanje doktora, tako da sam smatrao da nije moje da govorim o kojekakvim lijekovima i prirodnim recepturama koji liječe neke bolesti, a pogotovo zloćudnu bolest poput raka. No, sada se kajem, jer da sam ranije rekao za ovaj lijek, mnogi moji prijatelji bi sada bili živi, ali nažalost preminuli su i nisu više s nama, napisao je jedan čovjek, kao status na svom profilu…

Često čujemo za svakjake biljke koje čine čuda za naše zdravlje i bore se protiv raznih oblika raka. Ja, vam donosim sasvim jednostavan recept, koji je meni pomogao da izluječim ovu bolest. Potrebna su vam dva sastojka, i iskreno se nadam da će pomoći vama, baš kao što je i meni pomogao da se izliječim.

Uzmite 2 velika korijena đumbira, dobro ih operite i isjeckajte što sitnije, možete koristiti i neki blender. Kada ste isjeckalli i pripremili đumbir, uzmite pola kilograma pravog domaćeg meda i pomješajte ga sa đumbirom.

Ovako napravljenu smjesu slobodno možete uzimati svaki dan 4 puta dnevno. Obavezno trebate koristiti, drvenu, plastičnu, ili keramičku kašiku.

METALNU KAŠIKU NEMOJTE KORISTITI!!!

Ukoliko imate ovu opaku bolest koja nažalost oduzima živote bez milosti, probajte ovaj lijek, no, ako je nemate napravite opet ovu smjesu da bi ste ojačali vaš imunitet i pomogli vašem organizmu da bude u što boljem stanju.

 

(narodnamedicina.info / Foto – namirnice.ba)

Related Post