Istraživanje – Hrana koju danas jedemo napravljena je da bi UBIJALA LJUDE

Nezavisni američki laboratorij Natural News analizirao je više od 1000 vrsta razne hrane, od “najbolje” do “najgore”, zatime ispitani su i vitamini, žitaricae, kao i sve ostalo što nam se nudi i tvrdi da je hrana koja se može konzumirati. Mike Adams, doktor i glavni naučnik pomenute laboratorije zaključio je kako je: “Hrana danas, prvenstveno napravljna da ubija!”

Na temelju atomske spektroskopije i analize svih tvari, koje konzumiramo svakodnevno, došao sam do alarmantnog otkrića. Naime, dokazao sam kako je hrana koju svakodnevno koristimo namjerno napravljena tako da nas ubije, a ne da nam pomogne da živimo zdravo. Cilj je da nas što prije usmrti, istakao je Adams

IDugogodišnja istraživanja ove laboratorije, pokazala su poražavajuće činjenice, kako danas hrana izaziva smrt i kako je uzrok mnogim bolestima i poremećajima, izaziva psihičke bolesti poput demencije, stresa, depresije, neplodnost koja se nenormalno širi, a tu su i oštećenja mnogih organa. Čovjek dolazi do gubitka sposobnosti da razmišlja racionalno; dolazi do smetenosti, nedostatka koncentracije…

Pojavljuju se i razne kožne bolesti, tumori raznih oblika, iznenadni moždani udari, za sve je to urpavo odgovorna “hrana. Ima tu još mnogo toga za reći, kako i to da je hrana kontaminirana jako teškim  metalima, koje svakodnenvno unosimo u nap organizam, a upravo ti metali su odgovornu za prerane smrti koje se dešavaju u našem okruženju.

„Namjerno su ubačeni toksični otrovi u proizvode, koji se najvipe koriste u cijelome svijetu. Rezultat toga svakodnevno gledamo: “Masovno ludilo, porast kriminala i korupcije, kolaps radne snage, povećanje ovisnika o državnim poslovimai, demokratije je pala na samo dno, zatvori su puni, a tu su i šire mase ljudi, koji apsolutno ništa ne mogu da shvate, pa čak niti osnovnu informaciju, a mediji pune naše glave svakodnevnim glupostima i mržnjom.

Društvo generalno propada, najveći uzrok je ekonomski kolaps, tu je i sve manje beba, jer se vrši depopulacija stanovništva…

Zastrašujući otrovi koje ljudsko biće konzumira!

Hemijske spoje iz podloške za jogu, koji sekoriste u željeznicama, koriste se i u brzoj hrani, hljebu, pecivu, parizeru, siru i suhomesnatim proizvodima, koje možemo pronači u marketima

U enormno velikim količinama pronašena je velika količina hemijskog azodikarbonamida koji uzrokuje obolijevanje od raka. Hrana uopšte nema potrbe za ovim hemijsklim spojem, ali se namjerno stavlja, sve u cilju širenja ove bolesti.

Vitamini, i takozvana zdrava hrana, i ona je zatrovana, upravo zbog toga što će je šira masa ljudi nastojati da koristi u cilju “zdravog života”. Svi vitamini koje koristimo kako dodatak našoj prehrani, zatrovani su bakrom u enormnim količlinama VItamine uglavnom uzimamo svaki dan, a toliko velika konzumacija bajra dovodi nas u stanje mentalnog ludila i raznih psihoza. No, opet i kada obolimo od svega navedenoga, počinjemo sa novim tabletama, i tako opet nađalost se trujemo.

Biljke koje kupujemo i miuslimo da su zdrave, zatrovane su nevjerovatno velikim količinama olova, a poznato jekako olovo može oštetiti ljudski mozak, uzrokovati demenciju i alchajmer, tako da dolazi do raspadanja ljudskog mozga.

Istraživanja su potrvrdila i ogromne količine aluminijuma u zraku, i na poljoprivrednim površinama koje na nas padaju sa neba.

Utvrženo je da se u zraku nalaze velike količline aluminijuma, a ponajviše oko usijeva, jer se vjerovatno sve obradive plodne površine tretiraju iz zraka raznim hemikalijama, koje mi nakon branja usijeva unosimo u organizam. ALuminijum uzrokuje degenerativne poremečaje mozga.

Hrana se danas koristi kao pružje protiv cjelokupnog čovječanstva. Hrana koju jedemo i pijemo ima za posljedicu strašne posljedice, koje mijenjaju ljudsko biće, i naše prirodno okruženje.

(intermagazin.rs / lijekizprirode.com / axomlive.com / em-zdravlje.com)

Related Post